yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut diğer bir ivedili durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Binaların yangından korunması ile alakalı ele aldatmaınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile konum kırmızıır.

Yangın çıkış bapları ivedili bir durumda rastgele bir kişi tarafından kolaylıkla ve çabucak açılamayacak şekilde kilitlenmemeli yahut sabitlenmemelidir.

Iğdır Haberleri kategorisinde arz düz bütün haberlerin kanuni sorumluluğu ait selen ajanslarına aittir.

Müstamel örgülarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (ekol, alışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Makul bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde kızılır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz oflaz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve kızılçı gibi malzemelerden örgülmış kilolu bir bapdır.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik Yangın Merdiveni Kapısı bapların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın ederı, 60 zaman yangına dayanım süresine sahip bir kapının pahaından henüz yüksektir.

Sahaında spesiyalist ve sertifikalı mebdeçılarımızın yardımları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları sistemli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin yıkılmaz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının yoklama edilmesini içerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page